Wishlist
Cart
0

My cart

Обзавеждане на къщи

Поради затворения цикъл проектиране-производство-доставка и монтаж, гарантираме за изпълнението на нашия проект. Така носим цялата отговорност по изработката и монтажа на мебелите. Гарантираме, че всичко ще се получи, така както сме го проектирали и както сме се разбрали с вас.

Изработваме и мебели по ваш проект, като обръщаме сериозно внимание на създадения ви вече проект и предварително ви разясняваме подробности относно неговото изпълнение. Защото има много случаи, когато нещо от готовия ви проект е на практика неизпълнимо и ние сме длъжни да ви предупредим и да измислим заедно неговото решение.

Работим с всички производители на плоскости: ПДЧ и МДФ. Предлагаме и мебели от масив. Обков поръчваме на нашите колеги от BLUM, Hetich, Salex, Роси, Балкан Юг, Sevrol, Dikam и др. За плотове и гърбове използваме технически или естествен камък от Стоунцентър, както и по-евтини варианти термоплот. За кухненското обзавеждане може да си закупите всички ел.уреди от нас включително мивка, смесител, мелница и т.н.

При цялостно обзавеждане правим отстъпка на ел.уредите. Когато поръчате цялостно обзавеждане на вашия апартамент, ние поемаме монтажа на мебелите, връзване на ел.уреди към ВиК и ел.инсталацията. За повечето мебели като кухня, секция, гардероби предлагаме и лед осветление, което може да бъде вградено или външно в алуминиеви профили. Включването му може да бъде чрез ключ, дистанционно, датчик за близост или сензорно. За меката мебел имаме избор от над 1000 дамаски, екокожи и естествени кожи. Предлагаме и различни механизми, чрез които вашия диван да става на спалня. Предлагаме маси и столове от масив. Работим с фирми за матраци: Тед, Нани, Парадайс, Росмари, Вики, Блян. Мебели Копанарски гарантира за срокът на изпълнение на своите поръчки и за чистата и качествена работа на нашите монтажисти.

Имате въпроси?

Свържете се с нас.

Проекти

X