Wishlist
Cart
0

My cart

За нас

Мебели „Копанарски ООД“ е семейна фирма, създадена през 1990 г, започва работа в областта на обзавеждането и изработка на мебели по проект, вътрешен дизайн, внос на мебели и матраци от Европа. През 2001 г. компанията открива първия си фирмен магазин, а от 2010 г. има втори магазин в София.

Мебели „Копанарски“ залага на личния контакт с клиента и прилага опита на 2 поколения в мебелния бизнес – фирмената философия, която следваме е да предлагаме високо качество на достъпни цени за нашите клиенти. При нас работят двама дизайнери проектанти, които ще направят вашия проект да бъде уникален и неповторим,съобразявайки се с вашите желания. А, за да бъде изпълнен проекта ви, разполагаме с професионални мебелисти, монтажисти с дългогодишен опит в мебелното производство. Гаранцията за добър краен резултат е дългогодишната ни работа и безбройното много клиенти, които остават наши клиенти завинаги! Другото предимство при нас е, че клиента винаги получава мебелите си в срок и получава това, което е поръчал.

Цветовете и материалите, които предлагаме ни позволява да не поставяме ограничения пред желанията и фантазиите на нашите клиенти. Работим с всички вносители и производители на: плоскости от ПДЧ и МДФ, мебелен обков и аксесоари, домакински електроуреди, матраци, мивки и смесители, плотове от естествен, технически и изкуствен камък,огромен избор на дамаски и кожи за мека мебел, което ни позволява да предложим оптимален вариант: Визия – Качество – Цена.

Предлагаме дизайнерски решения за вашия дом, офис, хотел или заведение. В зависимост от предпочитанията на клиента обзавеждането може да бъде с по-модерни мебели отговарящи на технологичния ни начин на живот. Но също можем и да направим мебели, които да са състарени и да изглеждат старинно и изискано.

Предлагаме мебели за детски градини, мебели от масив за къщи за гости. Естествено имаме и голям избор на мебели серийно производство. В меката мебел наблягаме и до най-малките детайли, които клиента не си е и помислял,че може да съществуват. При нас може да поръчате само един стол или обзавеждане за цял хотел, заведение, магазин или детска градина. Работим с фирми за матраци: ТЕД; Парадайс; Росмари; Блян; Хегра; Нани; Вики. Всеки месец имаме матраци и електроуреди на промоция.

Проекти

X